Кой цвят стимулира половия ни живот?

 

За да правите секс поне 3 пъти в седмицата изберете червеното

 

 

Има ли връзка между цветовете в една спалня и половия живот на нейните обитатели?

 

 

Да - отговарят британски учени и подкрепят думите си с факти. Те изследвали 2000 души в полово активна възраст. Анкетираните трябвало да отговорят на редица въпроси, сред които и такива за наличието на партньор, честотата на сексуалните контакти и цветовата гама в спалнята.Така се оказало, че има зависимост между броя на сексуалните актове и преобладаващия цвят в помещението.

 

 

Червеното е тонът, който стимулира най-много половата активност на партньорите.Тези които ползват чаршафи в този или лилавия цвят правят секс средно 3,3 пъти седмично.

 

 

Добри резултати сочат и феновете на розовото  и синьото спално бельо. При тях, броят на сексуалните контакти за седмицата е 3 пъти. В тази графа можем да добавим и жълтото, бялото и оранжевото.

 

 

Най-неподходящи според това изследване са зеленото, бежовото и сивото. В тези спални сексът се случва максимум 2 пъти седмично.

 

 

Чети и: За половата биография

 

 

Учените съветват ако искате да създадете достатъчно добра цветова атмосфера, за да поддържате стабилен половия си живот да обърнете внимание не само на спалното бельо. Багрите на стените, завесите, както и подовата настилка, могат допълнително да засилят ефекта не цветовото въздействие.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка