Филми за възрастни топлят връзката

 

Порното помага

 

 

Безспорен факт е, че повечето мъже обичат да гледат порно. За съжаление, жените поради морални скрупули всячески отбягват този тип филми. Но ако вярваме на сексолозите, точно киното за възрастни може да добави огън в отношенията на една двойка и да разнообрази сексуалния  живот.

 


Какво може да се направи ако тя отказва да стопли нещата с такова занимание?

 


Много жени смятат, че мъжете им гледат порно, защото нещо във връзката липсва, тя не ви го дава и т.н.
Обяснете ѝ,  че тя е всичко , от което се нуждаете, а порното е само начин да разнообразите. Това е нещо като секса в асансьор или пък презервативите с шипчета.

 


Ако започнете да гледате филмче ХХХ, избягвайте hardcore, къде някоя от най- добрите в бранша успява за половин час да прекара през най- интимните си части една дузина мачовци.

 


Така тя първо може да помисли, че тялото ѝ не е готово за такова нещо а може и да се уплаши от видяното. За това най- добре започнете с любителски материали от нета с най- обикновени хора. Такива в нета колкото си поискате.

 


Пристъпите ли към съвместното гледане на порно, бъдете готови и за изненади. Може да реши да стигнете по- далече отколкото си предполагал. Може да и се прииска страпон или нещо още по- горещо. Да вметнем, че според американските учени жените харесват повече реалистичното порно.

 


Не настоявай да правите това, което виждате не екрана, оставете я сама да предложи.

 


Според изследване на Международната академия за сексуални изследвания в САЩ, 46 % от двойките споделят, че гледат заедно порно. Това според учените означава, че двамата са открити един към друг, имат си нужното доверие и са изградили една сериозна връзка.

 

 

  • Irina
  • 2012-04-24 10:53:57

Az ne se kefia na pornoto

ебаси филма!

Интересно...

и аз мисля, че порното помагa :P

Още G-Точка