ТОП 3 на женските грешки в секса

 

Ако допускате някоя от тях, поправете я!

 

 

Сексът е важна част от живота на човека, няма значение дали го признаваме или не. За това е необходимо нещата в интимния ни свят да са си по местата. Често в името нa семейството или по друга причина, много жени правят грешки, като пренебрегват половия си живот. Ето най-разпространените от тях.

 

 

Симулиран оргазъм. Много често оргазмът, който жената получава е изкуствен, инсцениран, за да не се засегне другият. За кога е добре това? За никого. Първо, жената се лишава от удоволствие, което e лошо. След това, партньорът ѝ остава в неведение с проблема и не прави нищо, за да се променят неща. Той живее в заблуда, че партньорката му е задоволена.

 

 

Тя разбира, че той мастурбира. Няма нищо страшно в това. И не значи, че интимният ви живот не върви. Според данни от медицински изследвания 76% от жените и 91% от мъжете обичат да се самозадоволяват. Не бива да не се отчита, че с умението на ръката се сваля стресът и жената се справя с предменструалния синдром. На мъжете пък това има помага да избегнат бързото свършване, както и да си помогнат при безсъние.

 

 

Чети и: Хормоните помагат на гърдите да не стареят

 

 

Двойката не достига едновременен оргазъм. Спрете да се стремите към него. Много двойки така и не успяват да достигнат до оргазъм по едно и също време, за тях това е невъзможно. Най-добре дайте шанс на всеки да си получи своята дозата удоволствие. Отнасяйте се към едновременния оргазъм като хубаво но много скъпо благо. Дай, Боже да го имате!

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка