5 причини мъжете да мастурбират

 

В самозадоволяването на господата няма нищо нередно

 

 

Колкото и добре да живее мъжът, все ще му се случи да ръкоблудства. В това няма нищо лошо, не само когато си няма половинка, но дори и тогава, когато сексът не му липсва. Съвет към дамите – ако видите вашия Ромео с топа в ръка, не драматизирайте. Нищо не пречи да попитате защо го прави. Едва ли ще се окаже, че е точно това, което сте си помисли ( не го задоволявам?!?).

 

 

Ние ще ви запознаем с 5-те най-разпространени причини мъжете да прибягват към усамотеното занимание:

 

 

1. Навик. Когато младежът няма редовен сексуален живот, той компенсира липсата му с мастурбиране. Когато си хване приятелка, може да опитва старото занимание, понякога. Все пак 91% от мъжете се отдават на самозадоволяване.Това са установили учените.

 

 

2. Егоизъм. Мързелът да достави удоволствие на партньорката си, може да доведе до желанието той да си поиграе сам. Ако половият ви живот с него не може да се нарече богат, поискайте си да го правите по-често. Ако не се вслуша в желанията ви, по- добре си вървете, няма защо да губите най-хубавите си години.

 

 

3. Некачествен секс. Научно е доказано, че въздържането от оргазми е вредно за мъжете. Незадоволеността в леглото може даже да доведе до еректилна дисфункция. Самозадоволяването му позволява и да поддържа добър баланс на еякулирането си.

 

 

Чети и: ТОП 3 на женските грешки в секса

 

 

4. Стрес. При оргазъм в кръвта на човека навлиза окситоцин – хормонът на щастието. Той забележимо сваля напрежението (по-добре така, отколкото с таблетки, нали?). Ако пък не му стигат силите, за да правите секс, простете му ако понякога си позволи да си поиграе сам с него.

 

 

5. Отказ от секс. Възможна е и такава причина, но тук ще трябва да се изкажат и психолозите. Може да мастурбира, защото не иска спи с половинката си, но и не иска да ѝ изневерява. А може би е добре да му благодарите за верността.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка