За какво да си говорим на първа среща?

 

Ще е неприятно ако няма какво да си кажете

 

 

Какво е важно за първа среща? Добрият външен вид, избор на подходящо място и още нещо - да има за какво да си говорите.

 

 

Но какво да си кажа с някого, когото почти не познавам? Нормално е да си зададеш този въпрос. Хубавото е, че той си има и отговор, даже отговори.

 

 

Непринудено и леко можете да разговаряте за домашни любимци, за братя и сестри. Това е интересна и безопасна тема. Същевременно ще можеш да си направиш изводи за отношението на другия към останалите хора. Не е нужно да питаш за родителите, както и какво работят, ако сам засегне  темата – няма проблем, продължете я.

 

 

Друго, за което можете да си полафите са учението и работата. Те заемат много важна част от живота на всеки един от нас и като такива в един момент е напълно нормално да бъде ги обсъдите.

 

 

Хоби и свободно време. Тази тема ще добави още важни щрихи към портрета на другия. Представете си приятната изненада да имате общи интереси и любими занимания! Всяка информация, която получиш ще ти помогне да решиш дали ще има и следваща среща или всичко ще приключи в края на тази.

 

 

 

 

Бъдеще и пътешествия. Тук може да обсъждате много. Амбициите на човека говорят достатъчно за неговата личност. Как се вижда след 10 години, а къде – попитай! Обича ли да пътува, има ли любими места и т.н. Избягвай най-добре темата за брака и децата.

 

 

Социален живот. На първа среща не знаеш почти нищо за другия. Социалният му живот ще ти донесе още много важна информация - има ли много приятели, колко често се срещат, къде обича да излиза, кои са любимите му заведения. Така ще знаеш дали имаш пред себе си купонджия или домошар, дали харесва шумните компании или предпочита да си отдъхва вкъщи.

 

 

Чети и: Когато му е много малък?

 

 

Вицове и глупави ситуации. Тук можете да нагазите смело ако имате добре развито чувство за хумор и талант да разказвате вицове. В противен случай, рискувате да си вкарате автогол с нея. Но пък няма как да не припомним, че чувството за хумор на мъжа е едно най-търсените качества от жените. Честито ако го имате!

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка