Има ли да има оргазъм без секс при жените?

 

Възбудата на гърдите може да доведе до върховно удоволствие

 

 

Сексът бе оргазъм е като банята без вода. Много често обаче до него така и не успяват да достигнат мнозина. Днес разбираме, че жените могат да достигнат до оргазъм и без сексуален акт. Звучи странно и може би невероятно. Как да го постигнем?

 

 

Сексолози са установили, че стимулирането в достатъчна степен на гърдите, може доведе жената до оргазъм. По време да възбуда размерът на женския бюст се увеличава с почти 25%. Пряка последица от това е усилването на неговата чувствителност. Стимулирането на зърната и гърдите, произвежда нервни импулси. Те достигат до мозъка на жената. Той ги разчита по подобен начин на импулсите, които се произвеждат по време на секс, оттам идва и предизвиканият приятен резултат.

 

 

 

 

Сексолозите се установили, че повече нервни импулси се получават, когато някой друг стимулира женските гърди. Подходящи начини за това са, разтриването им, както и на зърната с пръсти, засмуквания, облизвания и леки захапвания.

 

 

Чети и: 5 мита за оргазма

 

 

Ако няма кой да се занимае с гърдите на жената по описания начин, тя сама също може да ги стимулира в достатъчна степен за да достигне до оргазъм. Пробвайте и споделете впечатленията си.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка