За секса при повече килограми

 

Кои пози са подходящи при хора с по-голяма телесна маса?

 

 

Наднорменото тегло е един от проблемите на нашето общество. Проведено проучване още сред децата у нас показва, че над 30% от тях на възраст между 6 и 19 години, страдат от затлъстяване. Голяма част от тях запазват проблемите с теглото си и като по- големи.

 

 

Тук ще се спрем на една друга страна на монетата - пречките, които създава по-голямата телесна маса в секса.

 

 

Поначало мъжът е мачо, той е силен завоевател на сърца и си остава такъв, независимо че няма мускули или пък коремчето му е повече от бирено. Рядко се случва проблемът с теглото му да влияе на неговата сексуална увереност.

 

 

При жените е доста по-сложно. Те са склонни винаги да преувеличават въпроса с теглото си. При това в случаите, когато наистина има проблем с килограмите, се стига до затваряне в себе си и депресивни състояния. Следват появата на аноргазмия и фригидност.

 

 

По-голямото тегло, не трябва да е пречка за пълноценен сексуален живот. Мъже, които са опитвали със закръглени дами споделят колко страстни и горещи могат да бъдат те. За да сме ви полезни се опитахме да отсеем най-добрите пози за секс, когато жената е с повече телесна маса.

 

 

"Задна прашка или кучешка"

 

 

Партньорката застава на четири крака, а мъжът е зад нея. Освен пенетрацията, той може да стимулира клитора ѝ с една ръка, за да засили сексуалната наслада.

 

 

"Мисионерска"

 

 

Класиката си е класика! Тази поза е добра и при по-пълна партньорка. Жената е по гръб, а мъжът прониква в нея традиционно. Понеже се „губят сантиметри” с наднормена дама тази поза е добра в следната модификация - Краката ѝ да са върху раменете му (ако той може да понесе товара). В този случай мъжът трябва да е доста силен.

 

Ако размерът на члена му не е от внушителните, може да се направи и друго - тя свива единия крак в коляното и го придържа към гърдите си с ръка.

 

 

Има и още една много полезна поза – "Ембрион".

 

 

Жената ляга настрани, свива и двата крака в коленете и ги притиска към гърдите си.Под бедрото ѝ за улеснение се слага възглавница. Така се създават условия за максимално дълбоко и пълноценно проникване. Има и друг вариант- единият крак може вместо да се притиска към гърдите да се постави на рамото на партньора.

 

 

Чети и: Има ли да има оргазъм без секс при жените?

 

 

Пробвайте тези пози и намерете най-подходящата за вас. Не се лишавайте от удоволствие само заради това, че имате килограми в повече.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка