Как да го навием за орален секс?

 

Колко жени получават достатъчно ласки с език?

 

 

Много малко жени получават достатъчно интимни ласки или поне много по-малко отколкото им се иска. Това сочи проучване проведено във Великобритания. Според резултатите 70% от жените признават, че биха искали да се радват на повече орални ласки. Преобладаващата част анкетираните твърдят, че този вид нежности са едни от най-сладките, които познават и им носят феерическо наслаждение.

 

 

Според сексолозите, се оказва по-разпространена практика жената да прави орална любов на мъжа. Обратният вариант сякаш леко остава в сянка. Как може да се преборите с проблема?

 

 

Преди всичко, когато искате кунилингус, не го казвайте директно. Много е вероятно той да се докачи, че може би не ви задоволява напълно. Покажете по подходящия начин, че всичко с него ви харесва, но искате да опитате и орална нежност.

 

 

Сексологът Д-р Daniel Amen съветва задължително да си направите интимна прическа- пълна депилация. Може да оставите и някакъв малък орнамент за украса. Гладкият пубис предизвиква мъжа да го изследва с уста.

 

 

 

 

Вкарайте момента на игра. Обзаложете се с него дали ще може по време на любовната игра да ви доведе до оргазъм с език. Наградата ако го постигне, може да е същият залог. Да го заведете до небесата с френск любов.

 

 

Мъжът може да на прави орален секс и просто защото се притеснява, понеже не знае как да го прави. Оттам, пред опасността да се провали отказва да го спуска с език между бедрата ви. Спокойно можете да му разкажете какво, как, колко и къде обичате. Бъдете отворена и му разкрийте горещите си точки и желания. Ако след това реши да опита, окуражавайте го! Похвалете го колко добре се справя. Ако нещо не прави както трябва, помогнете му да се ориентира в тънкостите на оралната любов. Но не прекалявайте с приказките, нека са с мярка!

 

 

Чети и: Какво възбужда мъжете?

 

 

Ако въпреки опитите ви, той отказва да го прави или просто смята, че не е готов за това, пробвайте с тежката артилерия. Можете да му спрете оралния секс, докато не започнете да го получавате и вие. Ако и след това, няма желания резултат, май ви остават само два изхода. Да се примирите, че няма да ви дарява с орални ласки или просто да намерите партньор, който да го прави с радост. Вие си решавате.

 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка