Няколко признака, че нещата на вървят

 

ТОП 3 на симптома на отишлата си любов

 

 

Много често отношенията с любимия човек се развиват в една нежелана посока. Другият вместо необходимост и радост в живота се превръща в бреме, досада или даже нещo излишно. Анализирате ли връзката си? А обръщате ли внимание и на и на малките камъчета, по които стъпвате в стремежа си да бъдете заедно.

 

 

Предлагаме ви някои от основните признаци, че любовта си е отишла

 

 

Не правите секс

 

 

Сексуалният апетит на всеки е различен и зависи от много обективни и субективни фактори. Ежедневните проблеми, безпаричието и всякакви дразнители могат допълнително да влошат нещата. Спомнете си началото на вашата връзка, сравнете го с количеството на секса в последно време и сами стигнете до извода. Ако интимността я няма… вече ѝ е отминало времето.

 

 

Не ви пука за другия

 

 

Ако вече не ти прави впечатление нищо в другия, още повече ако не ти пука за него бъдете сигурни, че любовта е отлетяла. Не ти дреме какво яде, как изглежда има ли нужда от нещо. Нали сме големи, можем сами да се грижим за себе си. Ако забелязвате това, вече трябва да ви е светнала червената лампичка – любовта си е отишла.

 

 

Усещате се потиснати

 

 

Желанието да се прибереш у дома вече липсва. Иска ти се да избягаш някъде, където и да е, само да не в любовното ви ложе. Признак на това усещане можеш да откриеш и когато не можеш да се сетиш за конкретен проблем който да те измъчва. В офиса нещата са добре, нямаш здравословни проблеми, не ти се е случвало нещо лошо, но въпреки всичко някаква бучка в гърлото е заседнала и тежи ли тежи…

 

 

Чети и: Как да го навием за орален секс?

 

 

Когато комуникацията между двама ви се е загубила, може да сте сигурни, че и връзката ви вече е само формална. Време е всеки да поеме своя кръстопът и по възможност да запази добри спомени за другия.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка