Сексът от разстояние вече e възможен!

 

Нова джаджа ще ви свързва с любимия човек, сякаш сте заедно в леглото

 

 

В днешното глобално общество разстоянията все повече имат чисто формално значение. Глобалната мрежа скъсява дистанцията и ни свързва с хора, които реално може да са на другия край на планетата. Но не с всичко е така…

 

 

Когато ви делят километри от любимия човек, няма сила, която да ги стопи и да ви доближи на един оргазъм разстояние. Но така беше до скоро, защото днес има вече има LovePalz.

 

 

 

 

През 1990 година от „Future” започнаха разработването на teledidonics – устройства, позволяващи двама души да правят секс, когато са далече един от друг. Малко по-късно проектът за беше замразен.

 

 

 

 

През тази година, група дизайнери успяха да произведат LovePalz, изобретени на основата на teledidonics. Приложението ще ползва ресурсите на iPhone и други мобилни устройства и ще позволи на двама души да изживеят пълноценно сексуално удоволствие, независимо, че са далече един от друг.

 

 

 

 

Устройството позволява да се постигне разновидност на телефонния секс чрез Wi-Fi свързани любовни машини. „Хера” е разработена за жените, за „Зевс” за мъжете. Устройствата предизвикват усещания и движения в реално време, чрез връзка с Интернет.

 

 

Чети и: Няколко признака, че нещата на вървят

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка