Ревнуваш от бившата му?

 

Ето как можеш да се справиш с проблема

 

 

По правило мъжът не говори много за бившата си, но ако си поставиш за цел можеш поне да разбереш нейното име. И после, сигурно ще я намериш във Facebook, ще установиш, че е красива, с богат в социално и материално отношение живот. Колкото повече задълбаваш, толкова повече ще разбираш неща, от които да те боли, като това че той я е обожавал и е изпълнявал капризите ѝ.

 

 

И така, щом си толкова ревнива, какво може да се направи?

 

 

Не се мисли за нея

 

 

Ако не можеш да спреш, сподели с най-добрата си приятелка и тя ще ти каже, че няма от какво да ревнуваш.

 

 

Спри да се сравняваш с нея

 

 

Иначе само ще се разбиеш нервната система. Така няма да те занимават глупавите мисли коя и в какво е по-добра. Ако не можеш да си избиеш това от главата, тогава

 

 

Стани по-добра от нея

 

 

Първо в собствените си очи. Определи в какво е по-добра от теб, поне според твоята преценка. Ако е творческа натура и ти също се занимаваш с изкуство, стани по-добра от нея. Само не се старай да я оценяваш през погледа на любимия ти.

 

 

 

 

Помни, че не е единствена

 

 

Тя е красавица? Смени си прическата с още по-добра, която да подчертае хубавите ти черти. Ходи на фитнес, задели някой лев за нещо ново в гардероба си. Не се превръщай в нея, а бъди себе си, превърнала се в перла.

 

 

Дай си сметка защо я ревнуваш

 

 

Може би чувствате, че той не ви обича достатъчно? А може и да ти е нужно да ти признае че си уникална, че никога никоя не е обичал така както теб. А може и да се окаже, че ревнуваш просто защото ти е скучно и искаш емоция.

 

 

Ако нищо друго не ти помага, говори с него, разкажи му за твоите притеснения, както и че нямаш конкретна причина да се чувстваш така. Преди всичко, той ще те увери, че е щастлив с теб и че никой няма да ви раздели.

 

 

До тази крачка пристъпи само в най-краен случай, защото сама по себе си е унизителна.Той ще си помисли, че не си уверена в себе си, както и че не си убедена в любимия и силата на неговите чувства.

 

 

Чети и: Американка изпитва оргазми с часове

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка