Как можем да го правим по-дълго?

 

Тайната се оказва любовната игра

 

 

Много често младежите се оплакват, че продължителността на сексуалния акт на двойките се оказва, че не е достатъчна, заради което често възникват голям брой проблеми, както от психологически, така и физически характер.

 

 

Решаването на проблема се оказва, че не в толкова трудно. Трябва да обърнеш повече внимание не на самия акт, а на прелюдията към него. Според скорошно изследване, двойките, които отделят достатъчно внимание на ласките, целувките и орален секс, прекарват по-дълго време в леглото, отколкото ако директно биха пристъпили към акта.

 

 

Изследователите анкетирали 6183 души на възраст от 16 до 64 години. Те отговорили на въпроси, за да се установи продължителността сексуалния им акт. След изследването на резултатите участниците били обособени в три групи. В първата са тези, които преди секса харесват да се целуват, да се гушкат и чак след това стигат до вагиналния секс.

 

 

Във втората група са тези които освен това в група едно правят и орален секс. Ав  група три са тези, които правят само секс без прелюдии.

 

 

Чети и: Мъжете мислят за секс по 19 пъти дневно

 

 

В първата група продължителността на акта е била 29.5 минути. Във втората 26 минути, а в третата – 8.5 минути. Резултатите сочат, че любовната игра води до по-голяма продължителност на самия полов акт.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка