Как да си по-секси?

 

Ето няколко съвета

 

 

За секси жена се приема тази, която с лекота привлича към себе си мъжки погледи изпълнени с желание. За такава дама мечтае всеки уважаващ себе си джентълмен.

 

 

За да си секси, не е нужно да правиш нищо свръхестествено. Главното се вслушаш в следните съвети и да се отпуснеш.

 

 

1. Погледът ти трябва да е жив и приятелски. Той прави мъжкото сърце да учести ритъма си. За са си секси мадама, трябва да можеш да стреляш с очи.

 

 

2. Походката ти трябва да е лека и женствена. Работата е в това, че мъжът долавя всяко движение жест и докосване на жената.

 

 

3. Една секси дама говори с несилен, приятен и нисък глас. Тя съвършено владее интонацията и тембъра си – така може да побърка мъжа. Добави някоя по-ниска нота в гласа си. Направи така, че дори когато слуша гласа ти по телефона, мъжът да забленува да слуша стоновете ти в спалнята.

 

 

Чети и: Как можем да го правим по-дълго?

 

 

4. Слагай си секси дрехи, но не и вулгарни. Не е задължително да са къса пола или впити по тебе тоалети. Избирай дрехите си със стил, така че да отговарят на настроението ти и вътрешния ти мир и да подчертават предимствата на фигурата ти. За това не се съмнявай в твоето излъчване и се усмихвай повече.

 

 

5. Флуиди. Нито красивата гръд, нито секси дрешката или грима няма да могат да привлекат мъжа, ако не излъчваш флуиди. Много е важна вътрешната ти нагласа и собствената ти енергия.За това не се съмнявай в себе си и се усмихвай повече.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка