Ерогенните зони на мъжа

 

Някои са по-малко известни, други са класика

 

 

Много психолози обръщат внимание на факта, че в една връзка всеки от партньорите трябва да се чувства желан и обичан. Бъдете нежни с любимия човек, не щадете ласки и думите „обичам те” за него.

 

 

Ако искате вашето докосване да го подлуди, добре е да обърнете повече внимание на  ерогенните зони на мъжкото тяло. Кои и къде се те?

 

 

- Под долната устна в трапчинката на брадичката. Тази зона не е много популярна, но е богата на много нервни рецептори. В процеса на любовна игра можеш леко и ритмично да захапваш този участък.

 

 

- Шия. Там най-горещата точка на мъжкото тяло се намира точно под Адамовата ябълка.

 

 

- Тесният „шев” между тестисите. Прокарвай език по този „шев”, след това докосвай и с пръсти същата зона.

 

 

- Класика е т. нар. „юздичка” на пениса. Тя се намира от долната страна на члена. Тази зона е ужасно чувствителна на допир и ласки. Стимулирайте с ръка или език.

 

 

- Няма да пропуснем една ерогенна зона, която малцина познават – палеца на неговия крак. Ласката там с устни може да направи чудеса. Мъжете ценят масажите и нежностите на ходилата, защото им дават усещане за спокойствие и уют.

 

 

На забравяйте гърба – зоната над опашката и по-нагоре между лопатките, не прескачайте и точката, където започва вратът.

 

 

Чети и: Секс туризмът процъфтява в Кения

 

 

Да напомним, че е добре да не пропускате зърната на гърдите му, дупето, вътрешната част на бедрата, гениталиите, дори ануса. Има мъже, които обожават да ги галят точно там, но има и други, които биха се ужасили, ако бъдат близнати там.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка