Някой фатални грешки, които пречат на връзката

 

Понякога малкото камъче може да обърне каруцата

 

 

Човешките отношения са толкова сложни, че на моменти може да ни дойде в повече… Но дали сами не правим нещата още по-трудни? Да изградиш една успешна връзка, понякога се оказва като да ходиш върху заледено езеро. Човешко е да се греши, но още по-човешко е да се поучим от грешките си.

 

 

Искаш ли да се запознаеш със 7-те смъртни гряха за една връзка? Ето ги:

 

 

Секс на първа среща

 

 

Много рядко, даже почти никога сексът на първа среща не води до нещо повече. Отношенията ви ще се ограничат до контакта за една нощ. За това помислете добре, какво искате и очаквате от другия. Ако желаете нещо сериозно, по-добре е да се въздръжте от секс още в началото. А причината за такъв развой на отношенията е мъжът – когато получи жената още първата вечер, той губи интерес и ще се насочи към преследването на ново предизвикателство.

 

 

Прекалена откровеност

 

 

Не е нужно да разказваш и майчиното си мляко още на първата среща. Спести му печални истории от детството. Мисли първо и после говори. Не бъди отворена и още повече прочетена книга за другия. Нека гори интересът, да има любопитство. Не рискувайте някой да се наплаши от чутото и да реши, че е по-добре да бяга на далече.

 

 

Информационна атака

 

 

Тук спадат, позвъняванията по телефона, дъжд от SMS-и и съобщения в социалните мрежи. Нека общуването ви е в умерени граници. Прекалите ли -  грози ви прекратяване на отношенията.

 

 

Не шпионирай!

 

 

Не рови в телефона, за да четеш получените съобщения или да провериш проведените разговори. Не търси начини да се добереш до паролите на другия за FB,  за да можеш да триеш приятелите му или пък да провериш какво му пишат.

 

 

Не имитирай оргазъм

 

 

Симулираният оргазъм не е изход. Ако го няма – проблемът няма да се реши с актьорско майсторство. Така той ще придобие увереност в себе си, а жената ще остане неудовлетворена. Ако след това сключите брак, цял живот ли ще го карате на имитация? Тук е най-добре да обсъдите проблема и да намете решение на ситуацията.

 

 

Не вярвай, че ще промениш другия

 

 

В основни линии хората не се променят, особено когато вече са завършени личности. Ако има черти, които не харесваш – или свикни с тях, или просто потърси друг обект за чувствата си.

 

 

Не пренебрегвай себе си!

 

 

Никога не жертвай себе си и своите принципи в името на отношенията. Всеки е личност и не се крийте зад формата „Ние”. Ако ти не мислиш за себе си, не очаквай точно това да направи другия.

 

 

Чети и: Ерогенните зони на мъжа

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка