Сексът не е повод за сприятеляване. II част

Снимка: dn ua

 

Изборът на поза при първия път говори много

 

В първата част се спряхме на най - разпространените пози - "задна прашка" и "мисионерска". Преди да продължим - едно напомняне- няма лошо в секса за веднъж, но пък може и да си струва да продължите. Просто объренете внимане на това, коя поза ще предложи новото ви завоевание.

 

 

Поза „циркаджийка в отпуска”. Ако ви обладае в  шпагат или докато го правите загубите представа кой крайник точно кой е- честито паднал ви се е творец. Това може да е както повод за радост, така и за сериозно притеснение дали ще ви издържат сухожилията.

 


След сеанса може да го поразпитате за работата му- не за размера на заплатата, а за това с какво точно се занимава, колко часа и други в тази посока. Трябва да разберете КАК вашият нов познат работи.

 


Ако започне да ви обяснява разгорещено какви решения трябва да взима и как да ги достигне- то имате работа с творческа натура успяла да намери практическо приложение на своите способности. Това трябва да ви звучи добре и перспективно.

 


Ако в отговор на въпроса ви младежът започне да се мръщи или да обяснява колко  умряла и безинтересна е работата му пред вас най- вероятно седи отвратен от реалността фантазьор, способен на самореализация само в секса.

 


Творческите натури харесват стриптийз , секс пред огледалото, „котка на дървото” и всякакви подобни, при които може да се полюбува на себе си и да развихри фантазията си.

 

Снимка: dn ua


Секс в поза „Лъжички” обичат мамините синчета, както и домошарите. Ако новото ви приятелче се гушка като кученце и не се отлепва от гърба ви, като не пропуска да целува нежно раменете ви- имате късмет! Попаднали сте на мъж, който обича домашния уют и топлина.

От него не можете да очаквате да хукне вечер или в студа да търси утеха на нагона си. Всячески ще се старае да превърне дома си в своя крепост, която ще брани от вятър и натрапници.

 


Любителите на „Лъжичките” в най- добрия случай ще олицетворяват семейната вярност. В най- лошия са мамини синчета които могат да преживеят под вашето крило още поне 30 години. Втория тип ще познаете и по това, че харесва „ездачка” или просто „жената  отгоре”, за да не се напряга особено.


Внимание! Правилата в тази статия важат само при анализ на спонтанния секс с малко познат или напълно непознат мъж, който води спокоен начин на живот.

 


Автор: Сузи Тинтява

 

 

Още G-Точка