Семейният секс – начини да го разнообразим

 

Заниманията с любимия човек не трябва да стават рутинa

 

 

Всеки бракувал се човек стига до момента, когато с лека тъга ще установи, че страстта в леглото не е такава, каквато е била в началото. Огънят може вместо пожар да се превърне в пламъче или още по-зле в пепел. Ако не искате да ви се случи това, може да пробвате някои изпитани решения.

 

 

1. Секси бельо. Носете го дори да не мислите да излизате. Никой не знае кога може да се появи желанието ви за нещо палаво. Бъдете радост за окото по всяко време.

 

 

 

 

2. Ролеви игри. Сменете местата си или още по-добре, изберете си роля: перверзна учителка по математика, пожарникар, класиката – медицинска сестра, секси градинар, феята на еротичните желания или пък Супермен –мръсник. Има и още много герои, в кожата на които можете да влезете, за да си спретнете весело изживяване.

 

 

3. Връзване. Въженцата могат да направят спалнята място на възбуждащи игри. Завържи другия и започни да го изтезаваш с език, ръце или както ти хрумне. Изкуши другия, за да пожелае да не спираш, докато не стигне до оргазъм.

 

 

4. Сменете времето за секс. Ако си имате традиционен час за креватни занимания, обърнете часовника – направете вечерния секс в сутрешен и обратно.

 

 

 

 

5. Пуснете си порно. Понякога филмите за възрастни могат да ви подействат много възбуждащо. Мъжете харесват порно. Ако сте избрали подходящия филм може да се изненадате доста приятно.

 

 

Чети и: Някой фатални грешки, които пречат на връзката

 

 

6. Пробвайте нови пози. Почерпете вдъхновение от Камасутра. Книгата не е само за секс шампиони, можете да намерите и нещо по-леко, което да е по силите ви. Все пак искате нещо ново, не и травма, нали?

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка