Оргазъм и здраве – връзка и последици

 

Медици в Щатите алармират за нова болест свързана със секса

 

 

Огразмът и здравето се намират в тясна и неразривна връзка. Сексуалните извращения могат да доведат до травма. Смятаният за почти безобиден орален секс може да причини рак на ларингса. Проблемите в сексуалния живот водят до психологически проблеми и комплекси.

 

 

Сексопатолози информират за неизвестно до сега заболяване, което потушава удоволствието от секса.

 

 

Наскоро при един лекар в САЩ идва пациент с оплакване, че страда от някакво заболяване, заради което няма никакво желание за секс.  Когато все пак го прави, след това не усеща облекчение. Освен това, след  акта самочувствието му рязко пада. Медикът решава, че причината е в цялостното влошено здравословно състояние. Не след  дълго, още 9 души се обърнали с лекаря с подобни симптоми. Всеки от тях след секс усеща дискомфорт, болки в мускулите и силна умора. Забелязано е сълзене в очите,  възпаление на гърлото и силно потене.

 

 

Чети и: Коя женска професия е най-секси?

 

 

Специалистите още не са открили природата на заболяването, по тази причина, не е намерен и начин за неговото лечение. На този етап преобладава становището, че това състояние се дължи на алергия. Симптомите се появяват в резултат на негативна реакция породена от хормоните, които се отделят в тялото по време на секс.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка