ТОП 5 „Не” преди секса за първи път

 

Ще сте интимни с новото гадже? Спазвайте някои правила

 

 

Когато започвате нова връзка, обикновено нещата изглеждат цветни, красиви, прекрасни и много вълнуващи. Трепетно чакате момента за новия секс. Когато се стигне до него, може всичко да рухне, заради някои малки детайли, които сте прескочили заради розовите си очила.

 

 

За да помогнем всичко да мине прекрасно, ще ви посочим ТОП 5 на нещата, за които да си кажете „Не!”, но преди тях едно друго „Не”- не прекалявайте!

 

 

1. Не преяждай и не прекалявай с алкохола. Ако преди секса сте си устроили романтична вечеря, спазването на това правило ще ви бъде много от полза. Внимавайте с алкохола, едва ли той ще ви направи сексуални атлети, по-вероятно е точно обратното.

 

 

2. Не избирайте екзотични локации за първия път, не препоръчваме асансьори, беседки, пейки, лодки в езерото. Домашният уют е за предпочитане. Ако толкова искате нещо по-така – направете го на масата или пък на пода.

 

 

3. Внимавайте с избора на бельо. Ако не знаете какво харесва другият – изберете класиката. Леопардовият десен или пък боксерки – слонче може да ви изиграят кофти изненада.

 

 

Чети и: Оргазъм и здраве – връзка и последици

 

 

4. Не се къпете в парфюми, но не пропускайте душа. Отличната хигиена е задължителна, но не задушавайте другия с чисто новия си или модерен аромат. Бъдете умерени. Имайте предвид, че колкото повече ухание ползвате, толкова повече пречите на феромоните ви да въздействат на партньора.

 

 

5. Преди самия акт релаксирайте поне малко. Чака ви цяла нощ, ще имате време за всичко. Вземете вана, после лек масаж, гушкане и така ще стигнете и до момента на жадуваната интимност.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка