Масажът на краката - табу или пренебрегван?

 

Не само сексуалният акт, но и любовната  играта имат значение за оргазма

 

 

В tochka.bg не веднъж сме писали за любовната игра и еротиката преди самия акт. Вие обръщате ли нужното внимание на нежностите и ласките? Те помагат, както за добрата възбуда, така и за да подготвите сетивата са за получаването на жадувано удоволствие.

 

 

Днес ще се спрем на една много важна, но доста пренебрегвана зона от нашето тяло – нозете.

 

 

Кога за последно някой масажира ходилата ви? А вие, правихте ли го скоро? Мнозина възприемат този вид ласки като унизителни и извратени, и така сами лишават интимния  си живот от много приятни емоции. Лекият масаж на долните крайници може да направи чудеса…  Разпалете пожара в спалнята с някои малки тънкости.

 

 

Върху ходилото и неговия свод има разположени много ерогенни зони, които с подходящия масаж могат да подлудят от удоволствие партньора.

 

 

Глезените и зоната около тях са една от най-горещите точки на краката ни. Масажирайте глезена с кръгови движения – първо наляво, после и надясно. Този масаж стимулира ингвиналните и тазовите мускули, а  върху мъжа могат да действат даже като Виагра. Поставете устни върху глезените на другия и наблюдавайте блаженството, което изпитва партньорът. Разтривайте с кръгови движения и петата.

 

 

Чети и: Кариера чрез секс?

 

 

Масажирайте цялото ходило, като започнете от върха на палеца. Така постепенно можете да уважите всяка зона от краката и да стигнете до бедрата. Масажът се прави с кръгообразни движения. Зачервяването на кожата в зоната на разтриване показва, че там се е засилило кръвообращението и следва да се премине към следващата точка.

 

 

След като разтриете добре краката на любимия, пристъпете към финалния акорд на тази процедура – можете да оближете пръстите на неговите/ нейните крака и така да доведете партньора си до екстаз. Опитайте!

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

 

Още G-Точка