Някои малки тайни за оргазма

 

Искате ли още по-горещо удоволствие?

 

 

Ако ви се случва да срещате известни проблеми с достигането на оргазъм или пък искате много повече удоволствие от секса, има някои прости правила, които могат много да ви помогнат.

 

 

Най-верният начин, за достигане на оргазъм при жената се явява стимулацията на клитора. За това е добре да избере поза, при която тя е отгоре или пък да поставите възглавница под кръста ѝ.

 

 

По време на секс е добре да си казвате какво и как харесвате, от какво се нуждаете в точно в момента. Всеки най-добре познава и чувства своето тяло и няма нищо лошо в това да си поиска една или друга ласка. Споделяйте си интимните желания, фетишите,  тайните фантазии. Тренирайте мускулите си, които участват в половия акт. Специалистите препоръчват да правите това не по-малко от веднъж на ден.

 

 

Грижете се да разнообразявате сексуалния си живот. Търсете нови пози, идеи, както и часови пояси в които да се отдадете на интимни ласки. Вдъхновение можете да почерпите и от порно филмите.

 

 

Отлагайте оргазма до колкото можете повече. Всеки път, когато усетите, че върховният момент наближава – спрете за малко. Натрупвайте оргазмова готовност. Ако отложите кулминацията няколко пъти, накрая ви чака незабравим финал.

 

 


Чети и: Масажът на краката - табу или пренебрегван?

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка