Няколко важни условия за добър секс

Снимка: dn ua

 

Сексът е важна част от отношенията в една двойка

 

Няма нищо по – хубаво от добрия секс. Кои са условията, които ще ви помогнат да изживеете едни добър оргазъм? Това ще разберете в тази статия. Понеже е насочена към тези, които обичат да го правят в къщи, няма да задоволим обичащите по – нестандартни неща.

 

Суверенна територия. Повечето жени обичат усещането да държат нещата под контрол. Това важи и за мястото избрано за секс. За добрия оргазъм на жената е важна увереността, че няма кой да смути любовната игра; нито свекървата, нито детето, нито който и да е друг.

 


Относно мястото за любов своите плюсове и минуси имат както традиционната спалня, така и нещо по – така, като балконът, паркът или асансьорът. Но не бива да забравяте, че изтърканият ви диван в хола може и да засегне както желанието, така и либидото ви.
 

 

Снимка; dn ua

 

Друго важно условие- добрата звукоизолация. Рингтон с мелодията за бой на племето зулу определено може да охлади и най- разгорещената двойка. Впрочем, каквато и да е мелодията на телефона ви, най- добре го изключете. Винаги може да звънне в най- неподходящия момент. Добрата звукоизолация ще ви попречи да чуете и семейния скандал на съседите или чалгата от долния етаж.


Ако не можете да си подобрите шумоизолацията на жилището, пуснете приятна тиха музика, която ще създаде една по- добра звукова атмосфера, от тази, която предлагат комшиите. По- добре изберете мелодии без твърд ритъм, за да не можа той да определя вашия.

 

Трето важно условие за добър секс- махнете предметите  с лоша карма. Всичко, което може да ви донесе лош спомен или негативна емоция, най – добре да бъде оставено в другата стая.

 

Мъже, запомнете - жената (освен ако не е мърла) обича да е чисто в любовното ложе. Измийте пепелниците, сложете за пране мръсните чорапи, сложете чисто спално бельо.

 

Снимка: dn ua

 

Момичета, разкарайте от спалнята снимките на други мъже, пък били те само брат, съученик или просто приятел. Със сигурност няма да повлияят като афродизиак на любимия ви.

 

Приберете ненужното и ползвано бельо. Да, за един захвърленият на фотьойла сутиен може да въздейства като виагра, но за друг това може са се окаже и леген със студена вода- т.е убиец на ерекция.

 


Следващото условие – светлината. Препоръчваме ми ви приглушено осветление. Тъмнината е любима на подрастващите (до към 20 г). Мъжете харесват играта на сенките, осветените извивки на женското тяло. Но няма да пропуснем да споменем, че според някои сексолози – най – добрата светлина за секс е пряката, ярка слънчева светлина.

 

И последното условие за добро изживяване в леглото- дайте израз на емоцията, която буди у вас удоволствието. Не потискайте  стонове, мимики, похвали и насърчавания към любимите. Дайте си пълна свобода по пътя на страхотното изживяване и стигнете до избухващия финал с любимия човек.

 


 

Още G-Точка