Мъжкото фиаско в леглото

 

Защо и какво да направим?

 

 

Може и да сте чували старата лекарска шега: „В живота на мъжа се случват две трагедии: когато за първи път не може да свърши втория път и когато за първи път, не може да му стане за първия път”. Май даже не звучи смешно, но такива се нещата от живота. Никой не е застрахован от засечка, която да предизвика сериозни притеснения. А причини за това, колкото си поискате.

 

 

И така, какви проблеми в леглото могат да притиснат един джентълмен и как да реагира жената в такава ситуация – това ще разберете сега.

 

 

1. Импотентност

 

 

Най-големият ужас за мъжа – да не успее да вдигне самолета. Няма мачо, който да не си го е помислял с ужас. Тогава тя може да си помисли „Той не ме желае!”. Това може да се окаже грешка – доказано е, че при много силно желание може се получи същият резултат. Има и по-малки камъчета, които да спънат самолета преди неговия полет, проблеми на работа, притеснение или пък нещо друго, което да му пречи да се концентрира.

 

 

В никакъв случай мъжът не трябва да бъде утешаван! Най-добре е жената да го прегърне, целуне и да му каже, че го обича. До случката може да се стигнало от ума, изнервеност или пък просто изтощение. В зависимост от причината, трябва да се предприеме и конкретният ход  от страна на дамата. Ако ерекцията започне да се губи много често, ще е най-добре  да се потърси лекарска помощ.

 

 

 

 

2. Преждевременна еякулация

 

 

Обективно погледнато това може и да не се разглежда като проблем, а като нещо съвсем естествено. Нормално е сексуалният акт да продължи от 2 до 5 минути. Младите, които още не знаят как да владеят еякулацията си, могат да свършат доста бързо. Отлагането на изхвърлянето е породено само от желанието за по-дълга наслада, нали?

 

 

Чети и: Лекари подсилват G-точката

 

 

В този случай, много ще ви помогне да удължите любовната игра. Ще е страхотно ако той се научи на тайните на конилингуса, така че да може да ѝ достави първия оргазъм точно по този начин. Помагат и пози с недълбоко проникване и възможност за клиторна стимулация – „ездачка или „лъжички”. Може да бъде намaлена чувствителността на пениса чрез кодноми и специални спрейове.

 

 

3. Невъзможност за оргазъм

 

 

Този проблем е точно обратната страна на медала на горния проблем. Причини за това, колко то си искате. Може актът да е продължил твърде дълго, умората, употребата на алкохол и антидепресанти също могат да доведат до този резултат.

 

 

Решение на проблема – той да си поиграе с него ръката си. Може да помогне и едно добро фелацио, любимата му поза, игра под душа и други такива хитрости.

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка