Без секс до сватбата

 

Няколко причини за въздържане

 

 

Толкова много неща не са както са били едно време… Времето променя нравите, вкусовете, че даже и обичаите. В епохата на нашите баба и дядо е било немислимо жената да прави секс преди сватбата. Ако наруши тази традиция, позорът пада върху цялото ѝ семейство.

 

 

Днес малцина са тези, които избират първата брачна нощ за момента на сексуална близост. Все пак има двойки, които не стигат до леглото преди да минат през олтара. Кои са причините, поради които девойката се въздържа от секс преди брака?

 

 

1. Религиозни убеждения. Вярата счита, че сватбата преди брака е смъртен грях, той се нарича прелюбодейство.

 

 

2. Съхраняването на девствеността, запазва достойнството на булката. Има момичета и момчета, които вярват, че девствеността е нещо свято. Всяка жена помни за цял живот своя първи.

 

 

3. Така първата брачна нощ наистина ще е първа. Сега тя е просто название. Ако булката е девствена, тази нощ ще бъде особена и по-различна от всички останали.

 

 

4. Някои смятат, че липсата не сексуални отношения до сватбата гарантират вярност след нея. Много мъже вярват в това. Даже отказът на жената да го прави им действа като магнит.

 

 

Чети и: Кои са най-възбуждащите саундтракове?

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка