За поза 69

 

Нейните предимства и разновидности

 

 

69 е поза само за любители на оралния секс. Магията да даваш и получаваш удоволствие. Ще определим 69 и така – позата на страстните любовници.

 

 

Tя е едновременно приятна и полезна и за двамата: от една страна, любимият ще  дари половинката си с кунилингус, а от друга, количеството на нейните оргазми пряко ще повлияе на удоволствието му. Сексолозите са доказали, че по време на върховния момент, жената несъзнателно започва да засмуква или захапва това, което е в устата й. Важното е тя да не забравя да пази зъбките.

 

 

Някои разновидности на позата

 

 

1. Класическа (настрани) - най-удобна и универсална. Партньорите са обърнати един към друг глава към пети. Или партньорът поставя главата на другия между краката си, за да е най-удобно да стимулира гениталиите му. Така мъжът може да възбужда не само клитора, но и влагалището, а жената си играе лесно не само с пениса, но и тестисите му.

 

 

2. Мъжът е по гръб, а жената отгоре, така че гениталиите ѝ са над лицето му, а тя е над неговите.

 

 

3. Обърнат вариант на горния. Тя е по гръб, а той над нея. Добре е да отбележим, че по-лесно е за този, който е отгоре.

 

 

4. Вертикална 69.

 

 

- мъжът е на колене. Обръща жената така, че бедрата ѝ са на неговите рамене, лицето ѝ е на нивото на пениса му, а неговите устни пред гениталиите ѝ.

 

 

- седнал е на ръба на леглото,  а не е на коленете си. Това в разликата от горния вариант.

 

 

- прав. Първо трябва да направите 69 докато мъжът е на колене и после той се изправя. Тук вече е нужна повече физическа сила.

 

 


Чети и: 10 признака, че той е влюбен

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка