За секса, когато родителите слушат зад стената

 

Във времена на криза не всеки може да има свое жилище

 

 

Млади и стари е добре да живеят отделно - пестят се излишни нерви и напрежение не е нужно да се преодолява разликата в поколенията. Има и още един голям недостатък на съвместното съжителство – липсата на лично пространство. А колко ще е хубаво да не ви се налага да въздържате стоновете си, когато искате да крещите от удоволствие или пак да се порадвате на един прекрасен секс във ваната. А може би искате да се насладите на интимността и голите си тела като сменяте освен позите и стаите на жилището си. Ако живеете с нечии родители, може би ви накарахме да се размечтаете…

 

 

Какво може да се направи ако не можете да си позволите самостоятелно жилище?

 

 

Един от вариантите е да чакате най-дълбока нощ, когато няма останал никой буден нормален човек или пък дни, в които родителите отсъстват, защото са на ваканция, да речем.

 

 

Има и по-весела перспектива. Някои малки хитрости могат да ви помогнат.

 

 

1. Най-далечната стая. Ако имате възможност за избор на помещение, в което да спите, изберете най-отдалеченото от спалнята на по-възрастните, дори и да е по-малко. Отдалечеността ще ви накара да се чувствате много по-спокойни, отколкото ако ви дели само една стена и си представяте как нечие ухо е долепено до нея.

 

 

2. Работеща ключалка или райбер. Тези малки технически подробности ще ви спестят конфуза някой да връхлети във възможно най-неподходящия момент.

 

 

3. Полезни подаръци. Карти за басейн, спа, фитнес, билети за кино или театър. Подарете ги на родителското тяло, хем им засвидетелствате внимание, хем си осигурявате тяхното отсъствие от дома. За себе си подарете романтичен уикенд някъде на приятно място, когато ще можете да сте си само двамата.

 

 

4. Не ви трябва музика. Ако някой ви е втълпил, че музиката ще заглуши вашите стонове, по-добре забравете за тази заблуда. Пуснете си тиха музика за настроение, но не и за да си мислите, че само нея ще слушат околните.

 

 

5. Спомнете си младостта (или началото на вашата връзка). Къде сте го правили тогава? Все ще се намери свободен терен при приятели. Можа да ви се прииска в подлеза, таванското помещение, на тъмна пейка в парка… Възползвайте се пак от тези идеи, така ще можете и да освежите връзката си.

 

 

Чети и: За поза 69

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка