Най-ерогенната зона на мъжа

 

Как да го възбудим най-силно?

 

 

Всяка добра любовница иска да подлуди от страст мъжа до себе си. Тя сигурно знае коя е най-ерогенната му зона, а вие знаете ли я? Ново изследване показва, че ушите са най-възбуждащата част в мъжкото тяло и препоръчват да бъдат масажирани, за да се засили усещането при оргазъм.

 

 

Не е нужно да сте квалифициран физиотерапевт, за да постигнете чудеса в спалнята. Използвайте пръстите се, за да разтриете нежно ушната му мида, но не се ограничавайте само с това. Включете в действие и устните и езика си. Тази част от мъжкото тяло е много чувствителна за стумалция. За това движенията ви трябва да се нежни и плавни. Масажирайте меките части на ушната мида между палеца и показалеца (или средния си пръст).

 

 

Чети и: Американка печели от прегръдки

 

 

Магията на ушния масаж няма да е пълна ако не използвате устните се. Прошепвайте му възбуждащи думи, така че да усети топлината на вашия дъх. Засмучете нежно меката част, прибавете и езика си. Дори само няколко облизвания са достатъчни. Ако прекалите, рискувате да създадете неприятно усещане. Когато сте в зоната на ушите, не прескачайте шията му и задната част на ушите, там също има ерогенни зони, които чакат да ги стимулирате.

 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка