Кой е идеалният час за орална любов?

 

Между 10.00 и 12.00 часа жената е способна на чудеса

 

 

Оралният секс се радва да голям интерес от страна на учени и сексолози. Под лупа са гледани какви ли не подробности от този начин за доставяне на удоволствие. Днес ще ви запознаем с най-подходящия час за орална любов.

 

 

Изследователи изготвили анкета, за да открият дали има зависимост между времето и желанието за френска любов. Няма да се изненадате от отговора, че според анкетираните мъже „всяко време е добро за орален секс”. Сексолозите не са съгласни с такова становище, защото сексуалните биоритми на двата пола са различни. Така, ако в неудобен за жената момент, той поиска точно такъв тип ласки, това може да повлияе негативно върху отношенията между двамата.

 

 

И обратно – ако мъжът използва най-подходящия момент за орален секс, това ще донесе удоволствие на само за него, но и за партньорката му. Повечето мъже обичат да получават фелацио сутрин, преди работа – това сочат отговорите на анкетираните.

 

 

Чети и: Съвременните жени са с по-големи гърди

 

 

Според експертите, най-доброто време за орален секс е времето между 10.00 и 12.00 часа. Тогава се обострят вкусовите рецептори на жените, което се явява забележителна мотивация за фелацио. За съжаление, тогава мозъчната активност на мъжете е в своя пик и еротичните заниманията се оказват не най-добрата алтернатива. Но да се борим с резултатите от изследването ще е безсмислено. В посочения часови пояс, жените могат да дадат всичко от себе си в сферата на устните занимания. Ако мъжът опита нейните орални ласки в такъв момент, после сам ще иска още и още.

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка