Мъжкият егоизъм убива женската сексуалност

 

Отношението към секса като към игра, помага на връзката

 

 

Мъжете са устроени много по-просто в сексуално отношение от жените. При нежните създания нещата са много по-комплицирани, установяват учените. Това много често се явява причина за проблемите една връзка.

 

 

Хормоните на жените действат така, че някои дни от месеца Тя може да има много силно желание за секс, а в други, то да отсъства напълно. При мъжете такива амплитуди не се установяват. Почти по всяко време те са готови за секс. Силният пол много често предпочита актът да е набързо, а дамите искат да има повече любовна игра, преди да се стигне до съвкуплението. Понякога и те желаят скоростния вариант, но това се случва много по-рядко.

 

 

Проблем, който измъчва двойките, които са заедно от дълго време е монотонността. Мъжът си има някакъв „шаблон”, който върши работа, за да изпълни съпружеските си задължения. По този начин сексуалните отношения стават предсказуеми и скучни. Психолозите съветват мъжете да се отнасят към секса като към игра, а не като метод за получаване на наслада.

 

 

Чети и: Всяка трета жена e в депресия след секс

 

 

И още нещо – мъжете, които си мислят, че са намерили универсалния модел за свалка, имат голяма грешка. Всяка жена е уникална, което налага да се измислят различни начини за ухажване. Това важи  и за секса, тънкостите, които той прилага за задоволяването на една, не е задължително да водят, до същия резултат и при друга. Разбирането на женската психология и сексуалност ще донесе не само до запазването на сексуалните отношения, но и ще ги доведе до един нов етап.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка