Защо изневеряват жените?

 

Ще отбележим 4 причини за това

 

 

Няма да разсъждаваме кой изневерява повече - мъжете или жените, писали сме за това в tochka.bg. Сега ще разгледаме най-често срещаните причини за изневяра от жената.

 

 

1. Тя не се е налудувала. Когато момичето се ожени в ранна възраст, съществува голяма опасност тя да реши един ден да опита от благата, които е пропуснала. Брак на 18 години, след това дете, идва и моментът, в който тя започва да усеща липса на мъжко внимание. Нуждаейки се от него, жената решава да си даде нов шанс да се почувства обичана и желана, а това се случва в обятията на друг.

 

 

2. Тя е неудовлетворена. Сексът е много важен за връзката. Когато не е добър, жената остава незадоволена. В началото на това не се обръща много внимание, но с течение на времето, ситуацията се усложнява. За толкова години, двойката така и не намира за необходимо да разговаря за проблема и неговото решаване. Резултатът- мъжът ще се натовари с комплекси, а жената ще се чувства виновна заради своята невярност. Може би вината не е само в него, а може би ще намерим още много обяснения, но резултатът пак ще си остане същият.

 

 

3. Просто се случи. Нито мъжът, нито жената са застраховани от криза. Когато се женим, мислим че обичаме. Минават годините и осъзнаваме, че това не е било любовта с голямо "л". А случайността я среща с едно неустоимо и готино момче, по което обвързаната да загуби акъла си. Това вече е любовта – убедена е тя… Ще бъде така до следващата стрела от Купидон.

 

 

4. Случайност. Шумен купон, много хора, алкохол и ето - случи се! Даже и не помни подробностите, но знае, че това станало факт и е изневерила на любимия си.

 

 

Всяка от тези причини се среща в живота, но нека не забравяме, че жената няма да иска да си тръгне от мъж, който я цени, обича и защитава.

 

 

Чети и: Защо сексът в брака е по-добър?

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка