Как да разнообразим сексуалния живот

 

С някои трикове можете да изживеете отново огъня в леглото

 

И най – вкусното нещо на земята ще ви омръзне ако го консумирате всеки ден или много често. Така е и със секса. Неусетно идва момент, в който ви се иска нещо ново и различно. Това не значи, че задължително трябва да смените партньора. Може и с наличния „материал” да изработите нещо ново, различно и вълнуващо.

 

Ето няколко съвета как можете да внесете малко разнообразие в секса

 

 

Времето. Може би имате не лошия навик да го правите по едно и също време  или поне приблизително тогава. Да речем преди да заспите, след вечеря, преди да си дойдат децата или преди „По света и у нас”. В този случай, ще си помогнете като смените обичайния час. Пробвайте сутрешен или следобеден секс, а може и така да ознаменувате началото на новия ден като избухнете в първите минути след полунощ. Неочакваността със сигурност ще предизвика приятна емоция във вашия партньор.

 

Мястото. Нормално е да живеете в малко жилище Трябва да сте щастливи и че не ви висят на главите нечий родители. Нормалното място за секс е спалнята. Счупете статуквото направете го другаде. Какво ще кажете за антрето? Кухненската маса е вече класика. А пробвахте ли в гардероба? За по – екстремните има остъклени балкони пък може и мазе или таванска стая. Дайте изява на фантазиите си.

 

 

 

 

Нов персонаж. Не е необходимо да разиграете сцената със секси пожарникаря с големия маркуч. Без нови костюми и сценичен грим, внесете нов сюжет. Половинката ви може да играе любовник, фитнес инструктор, топлинен счетоводител или пък да е дошъл да ви оправи интернета. Идеи колкото си искате – въпрос на вкус.

 


Тялото. То си е ваше. Освен в случаите в които имате проблеми с теглото, не можете да го промените кой знае колко. Пък и може да се окаже, че не е нужно. Свикнали сте с формите на другия. Най- вероятно даже се знаете бенките и белезите. Решаваме проблема с превръзка на очите си. Тогава само усещането ще рисува картините. Игра, която наистина действа вълнуващо.

 

 

Ако все пак тези съвети не са ви помогнали или сте решили да опитате нещо ново – потърсете го тук

 


 

Още G-Точка