Малко секс в офиса: къде и как?

 

Няколко правила всичко да мине по вода

 

 

Мнозина се хвалят, някой преувеличават, други просто си измислят, но всеки от нас е слушал поне една история за секс на работното място. Едно такова преживяваме си носи своята емоция, която не е излишно да опитате ако ви изпадне такава възможност.

 

 

За да може приключението да премине без усложнения е добре да спазвате някои прости правила.

 

 

1. Изберете си помещение, в което няма камери за видео наблюдение. Вие най-добре следва да познавате къде се разположени те.  Ако не знаете, постарайте се да ги откриете. Едно напомняне – имайки предвид, че поставянето на камери в тоалетните е незаконно, поне там, трябва да е зона чиста от чужди погледи.

 

 

2.  Изберете си помещение, в което рядко влиза някой.  Ако вратата му се заключва - още по- добре, това ще е вашето убежище за секс в офиса.

 

 

3.  Облечете се така, че да ви е лесно да се съблечете, когато дойде моментът.  Дрехите трябва да не се мачкат и да се лесни за сваляне. Дами, внимавайте с червилото, даже най-добре не го слагайте, за да не остават следи където не трябва.

 

 

4. Сложете стол под бравата на вратата, така ще попречите на нежелани посетители или поне ще затрудните връхлитането им в най-неподходящия момент.

 

 

5.  Не се връщайте на работното си място, без преди това да сте се освежили. Огледайте се, дали яката или ръкавите са както трябва, а може да има и липсващи копчета.

 

 

6. Правете секс в офиса късно вечер или през нощта, когато няма хора в офиса.

 

 

7. Последно правило, но не и по значение – затваряйте си устата. Това, което се е случило на работното място си остава само сред участвалите в горещото приключение.

 

 

Чети и: Защо изневеряват жените?

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка