Топ 5 на мъжките грешки в секса

 

Какво може да накара жената дa се отдръпне

 

 

Когато отношенията в една връзка не вървят добре се стига до момента, когато започват да валят взаимните нападки. Всеки обвинява другия и никой не смята себе си виновен за кризата в отношенията. Водени от желанието да помогнем на господата, можем да посочим някои от най-често допусканите грешки, които правят близостта не само неприятна, но и нежелана за жената.

 

 

1. Лошата хигиена. Силната миризма на пот, комбинирана се уханието не нечисто бельо, може да убие завинаги желанието на жената за не само за секс, но и за всякакъв контакт. Не забравяйте за душа минимум веднъж дневно! Поддържайте отлична чистотата и на малкия палавник.

 

 

2. Мълчаливата игра. Както сме споменавали и друг път, за жената сексът не е само начин да стигне до оргазъм, той е и средство да почувства другия, да усети връзката си с него. За това не мълчете, показвайте какво усещате и чувствате. Говорете с нея, разказвайте, споделяйте и мечтайте заедно.

 

 

3. Зациклянето за оргазъм. Не се концентрирайте само върху мисълта, как да я доведете до оргазъм. Това е сигурен начин, тя да се откаже от секса с вас. Жената има нужда от внимание, ласки, обич. Не иска механично сваляне на дрехите, секс и заспиване след оргазма.

 

 

4. Не се концентрирайте само върху пениса. Даже ученичките знаят, че удоволствието за мъжа идва от стимулацията на неговия пенис. Оргазмът при жената не настъпва само в резултат на проникването и фрикциите. Важен е сексът в цялост, съпроводен с обилна порция ласки.

 

 

Чети и: Какво на харесват мъжете в жената?

 

 

5. Неумелата игра с нейните външни полови органи.  Казано по по-нормален начин – ако мъжът не знае как да стимулира клитора ѝ. В такъв случай, усещането, което тя ще получи може да е не само неприятно, а дори и болезнено. Един съвет – бъдете по нежни с него.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка