Синхронен оргазъм

 

Няма по-голямо удоволствие от едновременния момент на сексуална наслада

 

 

Страхотното усещане да достигнете до оргазъм в един и същи миг говори за сексуалната хармония в двойката. Някои го постигат без особени трудности, други само го бленуват. Има ли начин да сверите оргазмовия си часовник с този на партньора ви? За да стигнете до пика на усещанията по едно и също време, трябва да са налице някои важни предпоставки.

 

 

Нужна е любов. Прекрасното чувство трябва да гори в двама ви. Колкото по-силна в тя, толкова резултатът е по-добър. Другият е в сърцето и ума ви, чувствате с неговите сетива и се раздавате напълно. Щом сте свързани духовно с другия, то няма да ви е трудно да достигнете емоционален оргазъм, който е още по-ценен от физическия.

 

 

Друго условие, за да стигнете до синхронния оргазъм е способността и нагласата на мъжа да следи партньорката си за емоциите, които протичат в нея. Следвайки езика на тялото и чувствата, не е толкова трудно да контролира похода към хълма на насладата.

 

 

За по-добри резултати в секса важно и двамата да тренират и владеят половите си мускули. Ако не сте работили в тази посока, в интернет можете да намери клипове и много добри курсове за това.

 

 

Ако искате вашият оргазъм да настъпи в един и същи миг, ще е нужно да познавате отлично ерогенните зони на другия. Те са вашият ключ за умелата стимулация и възбуда на другия. Някои съветват да се ползва огледалот за по-добър резултат.

 

 

Поза „69” често е пренебрегвана от двойките, а тя може да донесе най-голяма наслада за партньорите. Не е грях и да се стимулирате пред  другия в името на общия оргазъм.

 

 

Чети и: Сексът радва, но и убива

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка