За мъжките секс фантазии

 

Някои са безобидни, други могат да са доста горещи

 

 

Мъжете рядко говорят за сексуалните си фантазии, още повече ако половинката им е наблизо. Това не означава, че в главите им не протичат сцени, достойни да пищна XXX продукция.

 

 

Най-популярната сексуална фантазия на мъжете може би е случайният секс. В мисълта му той може да се случи с момичето от автобуса, продавачката в магазина, клиентката в офиса, даже и с ученичката от съседната маса в кафенето. Героини на този сценарий могат да станат всички добре изглеждащи „парчета”.

 

 

На следващо място е фантазията да може да гледа или поне разбере как го правят другите. Дали не знаят някоя нова поза или пък тънкост в леглото. Мъжът си мечтае да може да бъде зрител, без да го видят любещите се.

 

 

Номер три от най-разпространените мъжки фантазии е секс с момичето от корицата на мъжкото списание. В мъжките мисли, тя е палавница и гореща мръсница. Още по пареща е тази фантазия, доразвита с всички момичета, красили любимото издание.

 

 

Следват мечти за групов секс. Тук вариантите могат да бъдат твърде много: близначки, приятелки, бяла и мулатка и т.н. Прави впечатление, че почти липсва споделяне за групов секс в комбинацията двама мъже и жена.

 

 

Друга срещана мечта е екстремният секс - в асансьора, парка на самотна алея, в кафене. Локациите за това могат да се окажат неизброими.

 

 

На последно място ще посочим фантазията за груб "животински" секс. Всеки шести мъж мечтае да обладава партньорката си, брутално, твърдо и като животно, без да се интересува от желанията ѝ.

 

 

Чети и: Секс с най-добрия приятел

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка