Да пробваме безмълвен секс

 

Искате ли да пробвате?

 

 

Може ли най-добрият секс в живота ти да е безмълвен? Може би не си го представяш, но поне не го отричай, преди да опиташ.

 

 

Как да започнем?

 

 

Съблазни другия, не чакай той да те изпревари. Покажи недвусмислено, че копнееш да се усамотите в спалнята. За поканата не ти трябват думи. Жестът с показалеца, например, говори достатъчно ясно.

 

 

Когато вече сте тук – следва масаж, разтрийте нежно ръцете, краката, врата ушите или други любими и ерогенни зона на партньора си.  Да не пропуснете задната част на ушите, главата, както и шията, тук ще отключите много сексуални импулси.

 

 

Със жест можеш да покажеш, че е време да хвърлите дрехите или най-добре направо мини към действие. Нека всички на облеклото ви да паднат една по една. Зa вдъхновение може да послужи някой любовен филм. Влезте в образите на главните герои.

 

 

В секса всеки има нещо любимо. Макар у да сме решили да сме безмълвни, не можем да сме безразлични. Покажи на другия какво точно искаш. Странно е да не използваш думи, но това носи своята тръпка и очарование. Можеш да покажеш не само какво, но и как го искаш. Ползвй т. нар. ролево моделиране. То е изключително подходящо за заниманието ни. Изразява се в това да докосваш другия и да му правиш това, което искаш да ти прави на теб. Ако е средно досетлив, моделът ще сработи прекрасно. Можете да използвате този способ не само за секса без думи, а и като вариант за интимно общуване.

 

 

Чети и: За мъжките секс фантазии

 

 

Не на електронните устройства! Изключете скайпа, телефона и други такива, иначе полезни атрибути. В противен случай, рискувате да бъдете прекъснати и разсеяни в най-неподходящия момент. Останете само с уханието на страст от телата си и копнежа и желанието в очите и душите си.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка