Лошият секс кара жените да изневеряват

 

Проблеми във връзката водят до крачка встрани

 

 

Ако жената е решила да изневери на половинката си, за това винаги има основание или поне така твърдят психолозите. Ако мъжът в този случай се замисли добре, ще открие и конкретните причини за това, а сексолозите подсказват - ще е най-добре причините да бъдат търсени в половия живот на двойката.

 

 

Когато жената изневерява, можем да я хванем по някои явни признаци, макар тяхното наличие не винаги да говори 100% за това:

 

 

1. Тя е станала по-непретенциозна.  Ако преди често е страдала от разни болежки, в това число и прословутото женско главоболие, сега се чувства здрава, не нервничи, не се оплаква от болка и наразположение.

 

 

2. Жената е добър стратег. Когато е направила крачка встрани, не се надявайте да е оставила доказателства за това. Няма да бие камбаната с викове „Аз ти изневерих!”, напротив ще се мъчи да привлича най-малко погледите на половинката си.

 

 

3. Тя е станала много по-загрижена за него, защото има гузна съвест. Готви по-често, полага повече грижи за прането и чистотата, не отказва секс, старае се половинката ѝ да няма основания за оплакване.

 

 

Забелязваш ли някои от тези признаци, имаш сериозни основания да се замислиш какво се случва. Ако е имало изневяра, кои ли са причините да се стигне до там?

 

 

1. Психолозите поставят на първо място сексуалната незадоволеност, липсата на любов, а причина може да е и конкретна постъпка на мъжа, от която тя да се почувства засегната.

 

 

2. Еднообразието. Човек колкото и да обича другия, рутината може да погуби всичко. Едни и същи пози, по едно и също, че даже и в една и съща последователност и с един и същи човек. Нормално е да поиска промяна или нещо различно.

 

 

3. Егоизмът. Когато другият мисли единствено и само за своето удоволствие, не се интересува от желанията и ритъма на другия.

 

 

4. Недоверието в партньора също влошава отношението във връзката, вместо подкрепа и закрила от другия среща страх и сила, нормално е да потърси парче щастие извън връзката.

 

 

5. Малкият размер. Колкото и да казват, че размерът няма значение, има случаи когато поради анатомични разминавания , тя просто има нужда от нещо по-голямо. Не би му го казала, за да не засегне достойнството му, но тихомълкум ще потърси това, от което се нуждае.

 

 

Чети и: Alanah Rae – една секси ексхибиционистка

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка