Разговори по време на секс?

 

Има думи, които отварят Сезам на удоволствието

 

 

Трябва ли да си говорим докато правим секс или когато траят ласките приказки не са нужни? Дали този въпрос ви е минавал през съзнанието, в един или друг момент? Ако отговорите положително, може би усещате потребност от общуване с партньора докато правите секс.

 

 

Ако не сте от тези двойки, които ги свързва само сластта, то тогава сигурно можете да си говорите, когато сте голи и по време на сексуалния контакт. Има теми, които е най-добре да забравите в тази ситуация, не разговаряйте за пари, проблеми на работа, икономическа криза и други злободневни теми. Само не казвайте, че като ги зачернете не ви остава нищо друго за споделяне!

 

Шепнете името

 

 

Прекрасно е да си представите една спалня озвучена само от любовните стонове не любещите се. Мелодията на страстта можем украсим и със прошепване името на партньора. Пробвайте този трик, действа много разпалващо страстта! Усилете ефекта и с някое по-мръсно желание прошепнато заедно с името:

 

Ваньо, захапи гърдите ми; Мими, смучи го; Пепи, гали бедрата ми… и т.н.

 

 

Кажете желанията си

 

 

Неведнъж в tochka.bg сме ви съветвали, да не таите в себе си сексуалните си мечти. Точно сега е моментът да кажете на другия какво и как искате. Колкото повече двойката споделя, толкова повече се повишава качеството не секса. Не се притеснявайте да кажете или покажете кое и как ви харесва. Ако някой се притеснява да говори за определени неща да с истинските им имена, може да използвате известните им синоними: писанка, катеричка, бананче, меч, има толкова имена за частите на тялото, чието изговаряне може да събуди свян у вас.

 

 

 

 

Чети и: За да не пречат децата на секса

 

 

Споделяйте сексуалните се фантазии

 

 

Този разговор може да ви помогне да опознаете още по-добре, чисто сексуално половинката си. Ако на момента не можете да реализирате някой съкровен сексуален копнеж, то ще имате повод да се замислите и за следващия път да изненадате другия, така както винаги му се е искало. Колкото по-образно описвате въжделенията си, толкова по-възбуждащ ефект ще имат те.

 

 

Показвайте насладата си

 

 

Когато нещо ви харесва, не пестете похвалите си. Вълшебните изрази могат да са като тези:

 

 

- О, да, точно така!

 

- Не спирай, да!

 

- Вземи ме! Чукай ме!

 

- Язди ме, каубойке!

 

- Подлудяваш ме та, ще се побъркам...

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка