Готовността за зачеване е видна в походката

 

В периода на овулация жената е по-привлекателна

 


Красивата походка прави жената още по-желана в мъжките очи. Тя може да ни даде много ценна информация за своята притежателка – темперамент, физическо състояние, както и… готовността ѝ да зачене.

 

 

икът на фертилността може да бъде забелязан в походката на дамата – това установиха немски учени от университета в град Гьотинген.

 

 

В проведения експеримент участват 200 мъже, на които били показани кратки клипове с танци и вървене на 40 жени. Техните лица и фигури били затъмнени, за да не влияят на възприятието на наблюдаващите ги. Можело да се възприеме само силуетът им. Този експеримент се провел на два етапа. Първият, когато жените са били в овулация, а вторият в произволен момент извън това състояние.

 

 

Резултатите показали, че мъжете харесали много повече жените, които са били в овулация. Господата били привлечени много повече от танците и походката на дами, които били готови да забременеят.

 

 

От своя страна, жените не подозират, че в такъв момент са по-желани в мъжките очи. А тайната на повишената привлекателност се крие в законите на природата. Самката може да бъде оплодена. Чрез горещите си движения тя цели да привлече достоен мъжкар за продължаване на потомството. Според немските учени в периода за зачеване жената има набор от движения, които подсъзнателно привличат мачовците.

 

 

Чети и: Разговори по време на секс?

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка