Трите правила на добрата любовница

 

Любовта е изкуство

 

 

Много момичета и жени често се питат каква ли е тайната на това да си добра любовница, желана, жадувана и необходима? Има много ключове към тази тайна. За нейното разкриване могат да ви помогнат няколко прости правила, които ако спазвате ще ви направят наистина добра в изкуството на любовта.

 

 

Впрочем, точно от тук трябва да тръгнем. Възприемането на връзката между двама души като изкуство е важната първа крачка, която ще ви отведе до заветната цел – титлата „Най-добра любовница”.

 

 

Ето и трите основни правила, които ви обещахме:

 

 

1. Овладейте тайните на любовната игра. Преди секса е необходимо да се занимаете с прелюдията към него.  Добре е да усвоите изкуството на еротичния масаж. Чрез тях, предайте на партньора си желанието, което ви изгаря, преливащата страст и копнеж за секс.

 

 

2. Бъди различна с него, но в разумни рамки. Редувай нежност с инициатива за експерименти, любимите ви пози и любимите ви места. То е като вечерята – в много заведения може да предлагат вашите специалитети, но ако у дома готвят вкусно и разнообразно, нищо чудно той да избере домашната трапеза пред шикозния ресторант.

 

 

3.  Бъдете по-спонтанна. Не допускайте сексът да е по график, още по-малко по часовник. Планираният секс си има своите плюсове, като това да успеете да се подготвите с душ, специално бельо и т.н., но неочакваните епизоди от вашия живот могат да се окажат най-интересните.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка