Да разнообразим секса

 

Как да не отслабне страстта във връзката?

 

 

И най-буйният огън в една връзка, може да отслабне или даже загасне ако не бъде подклаждан. Как да запазите вечно горяща вашата страст?

 

Като се грижите за нея. Тя е цвете, което има нужда от светлина, топлина, внимание. За да не допуснете жегата в леглото да загасне, не я оставяйте да тлее по инерция. Разнообразявайте секса, но как?

 

 

1. Секс в колата. Традиционно негови почитатели са по-младите двойки и тези без терен. Ако вашата двойка не е от тези категории, това не означава, че автосексът не е за вас. Напротив! Опитайте го като нещо различно. Сега е студено, в колата има парно, така или иначе, подозираме, че ще запотите прозорците на автомобила. Отбийте някъде, където няма трафик, както и опасност от случайни минувачи. Вечерта е най-подходяща за страстното возене.

 

 

2. Споделете си фантазиите. Разкажете на другия за най-смелите си сексуални мечти. Ще се изненадате колко много добри идеи ще ви дойдат. След споделянето, запретнете ръкавите ли по-добре, направо захвърлете дрехите и се захващайте към действие. Превърнете ги в реалност.

 

 

 

 

3. Еротично бельо. Кога за последно си взехте нещо секси, за да изненадате с него другия? Има толкова много забавни и предизвикателни решения. Цветове, модели и десени, които могат да ви направят още по-секси.

 

 

4. Подарете си зрелище. Представете си, че лежите на дивана, гледате телевизия или правите нещо друго тривиално. Какво ще кажете, по някое време да поразкопчеете дрешките и да се захванете с тялото си. Опипвайте се, пред очите на другия и наблюдавайте реакциите му. Не след дълго, започналото като индивидуална игра занимание, ще завърши като горещо взаимно отдаване.

 

 

5. Малка изненада. Жената може да го събуди с нежните си устни. За него едва ли има нещо по-хубаво от едно добро сутрешно фелацио – перфектен начин да започне деня си. Често се оказва, че сутрешната изненада за него води до вечерен сюрприз за нея.

 

 

Чети и: Секси петък

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка