Кои движения в сека могат да го побъркат?

 

Cosmopolitаn помага с отговорите

 

 

Какво мислят мъжете – интересно е да се знае, особено когато става дума за секса. Добрата любовница знае какво харесва мъжът до нея и как да му го даде. Направи ли го, тя няма да може да излезе от главата му през следващите няколко дни.

 

 

Американското списание Cosmopolitаn зададе на мъжете важния въпрос - Кои движения в секса ви харесват най- много? Ето и най-популярните отговори.

 

 

 

 

Най-много мъже харесват секс пред огледалото. Това им дава възможността да гледат случващото се на леглото като на екран.  Сякаш са участници в порно, а знаем, че мъжете обичат да гледат порно. Какво огледало е най-подходящо за случая- за предпочитане е да стига до пода. Добра работа ще ви свършат и огледални врати на гардероба в спалнята.

 

 

На следващо място, мъжете се подлудяват, когато докато се целуват с партньорката си, тя не се свени да се опипва по интимните части. Сякаш целувката му е толкова гореща, че тя не може да се сдържи и си посяга. Този трик не само възбужда мъжа, но действа добре и на егото му, което също не е за подценяване.

 

 

Чети и: Сън вместо секс?

 

 

Много важно е да изберете добра поза за секс. А коя е тя? Две позиции в леглото си оспорват титлата за най-възбуждащата. Малко повече гласове американците дават за ”Кучешката”. Тя предоставя възможност за максимално проникване, а оттам и за най-голяма наслада. Освен нея, мъжете се побъркват от „Ездачката”. Усещането и гледката на потното тяло на любимата, наслаждаваща се на контролираното проникване правят тази позиция една от най-предпочитаните за силния пол.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка