Целувката ни казва много

 

По нея можем да разберем с кого си имаме работа

 

 

Целувката е не само израз на нежност, тя може да окаже решаваща роля при преценката на партньора. Целувката може да ни помогне да решим ако имаме някакви съмнения дали да продължим с някого или по-добре всичко да приключи. Тя е неизменна част от интимните отношения в една двойка. Докато сме слели устни, обменяме енергия, химически вещества и феромони, които влияят на  нивото на симпатия и привързаност към двама души.

 

 

Учени провели изследване между 1000 души. Целта му била да установи какво е значението на качеството на целувката за отношенията с партньора.

 

 

Резултатите показват, че неумението на другия да се целува добре е основание жената да се оттегли от един мъж. Тя не проявява особен интерес към продължаване на отношенията с него. При мъжете нещата са малко по-иначе. Ако момичето не е много добро в целуването, това не е пречка за следващата крачка - сексът. Той е целта на господата и именно към нея те се стремят. Те искат акта, дори тя въобще да не може да се целува. Този вида ласки са само прелюдия към същинската игра.

 

 

 

 

Жената е готова за секс, едва след като се е целувала с партньора си. Тя не раздава топлината на устните се на малозначителни индивиди. Мъжете не разглеждат целувките толкова сериозно. Не е проблем да го правят и с момиче, за което знаят много добре, че няма да се видят никога пак след авантюрата. Когато мъжът се целува, той предава на партньорката си тестостерон и така повишава половото влечение и възбудата.

 

 

Чети и: Кои движения в сека могат да го побъркат?

 

 

Специалистите отбелязват и още една разлика. Целувките на мъжете са по-влажни от тези на жените. А влажността зависи от стадия на отношенията, в които се намира двойката. При случайно запознанство мъжът предпочита по-мократа целувка, докато това не се харесва на жените. Според психолозите, за силния пол колкото по-влажна е целувката, толкова по-възбудена е партньорката.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка