Сексът с непознат

 

Съблазън и опасност

 

 

Сексът с непознат винаги е приключение –вълнуващо, но не и безопасно. Няма нищо лошо да се разнообразиш малко, но не забравяй, че после цял живот може да съжаляваш. Една такава авантюра може да има опасни последици за твоето бъдеще и здраве.

 

 

Нека извадим най-страшните подводни камъни, които те грозят ако решиш да го направиш с някой напълно непознат. Нежеланата бременност и венерическите болести могат да ти се стоварят на главата и после, горчиво да съжаляваш.

 

 

 

 

За това, презервативът е задължителен, едва ли го чувате за първи път. Използвай го, независимо колко сладкодумен може да е другият, не си струва да рискуваш здравето си за нещо подобно. Някои лекомислено ще решат, че за оралния секс презервативът не е необходим. Ако сте го направили без предпазното средство, жената незабавно трябва да си промие промий устата с разтвор богат с хлорхексидин, например Елудрил.

 

 

Чети и: Секси петък

 

 

Ако сексът е бил без презерватив и не са минали още 3 седмици, дамата е добре да вземе мерки за медикаментозен аборт, особено ако не желае ражда дете на непознатия. Лекарствата ще предизвикат съкращавания на матката, които ще доведат до спонтанен аборт. За да предприемете тази крачка, минете преди това през гинеколога, той ще избере най-подходящия за това начин.

 

 

Няма нищо лошо в това, че някой си е забавлявал, лошото е когато не си използва главата. Ако търсиш секс приключение – направи го с разум, все пак сме големи хора.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка