Как да прекарвате повече време заедно

 

Чувствате ли потребността да сте по-дълго време един с друг?

 

 

Когато двама души се обичат е нормално да усещат глад един за друг. Но как да го заситят? Много често затиснати от работа и обгърнати от стреса, си даваме сметка, че имамe сили само за сън. А къде остана романтиката? А необходимостта от ласки?

 

 

Дори да ви се струва, че ангажиментите са повече от силите ви, не се предавайте! Можете да намерите начини да бъдете по-дълго с любимия човек. Ето няколко идеи:

 

 

Домакинствайте заедно

 

 

Да, това не е най-приятното занимание, което може да ви се случи, но пък и не искате да затънете в мръсотия, нали? Така и така някой трябва да свърши тази задача, защо не го правите заедно? Докато си говорите и споделяте някоя нежност, домашните ангажименти ще изчезнат. Освен приятния вкус на добре свършената работа у вас ще остане и задоволството от споделеното време с другия.

 

 

Общо хоби

 

 

Ако имате общо занимание, само можем да ви завиждаме, че дори и в хобито сте с половинката си. Ако нямате такова - намерете си - можете да ходите заедно на фитнес, например. А може да си правите разходка преди сън заедно, и разбира се, хванати за ръце.

 

 

Намери минутка за любимия

 

 

Захвърли поне за малко, компютъра, забрави за връзката с интернет или за отчетите, които те чакат. Милото също има нужда от тебе! Обърнете си внимание един на друг. Разкажете си как е минал денят ви, погушкайте се поне за малко.

 

 

Съвместен обяд

 

 

Ако разстоянията ви позволяват, възползвайте се от възможността да се видите в обедната почивка. Хапнете заедно, така ще си откраднете още един час за вас двамата.

 

 

Чети и: Сексът с непознат

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка