За мъжете, обсебени от секса

 

Когато желанието променя начина на живот

 

 

Традиционно сме свикнали с представата, че мъжете мислят само за секс. Не рядко можем да срещнем и такива, които направо са обсебени от идеята и желанието за него. Как бихте живели ако половинката ви има подобен проблем?

 

 

Мъжете с прекалено влечение към секса можем да обединим условно в две групи: сексолюб и сексохолик.  Ще възприемем като условно това обозначение, само. за да опишем различията в двете крайни състояния.

 

 

Сексолюбът не може дълго без секс. За този тип е характерно, че има високи нива на полови хормони, холеричен темперамент, както и желание за секс поне 3-4 пъти на ден. Когато не успее да си набави нужното количество актове, страда от болезнена ерекция и главоболие, не рядко се оплаква и отпадналост.

 

 

 

 

Сексохоликът е мъж пристрастен към секса. Тази мания наподобява необходимостта от цигара за пушачите, електронната игра за геймърите или пък алкохола за алкохолиците. За сексохолика не е важен самият акт, а резултатът от него- оргазма. Той има нужда от още и още оргазми. Липсата на секс го води до депресия и раздразнителност.

 

 

Чети и: Как да прекарвате повече време заедно

 

 

Друго характерно за сексохолика е, че щом спи няколко пъти с една жена губи интерес към нея и търси следващата. У тях ще откриеш десетки еротични списания и гигабайти с порно в компютъра му. Както и да ви се оправдава или пък кълне във вярност, в живота му има и ще има много жени.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка