От какво се нуждае жената след страстен секс?

 

Правилата на добрия любовник

 

 

Дано да сте от двойките, които  могат да се похвалят, че правят страхотен секс! Но оргазмът не е всичко. Какво следва след него? Ще помогнем на мъжете, които си живеят спокойно в заблуждението, че щом финалът на партньорката е достигнат, значи са си свършили добре „работата”. Това е така, безспорно, но не е всичко. Тялото на жената се нуждае от още внимание и ласки.

 

 

Ако искаш тя да те боготвори, спазвай някои лесни правила, след секса:

 

 

1. Не заспивай, въпреки че 95% от мъжете след като свършат предпочитат да направят точно това.

 

 

2. Вземете заедно душ. Гушкайте се и се сапунисвайте, сапунисвайте се и се целувайте под душа – това е красиво и приятно. Говорете си.

 

 

3. Пуснете си и гледайте заедно някакъв филм. Може да изберете драма или пък комедия, според вкуса си. Не спирайте с нежностите и ласките. Радвайте се на удоволствието да гледате филма заедно.

 

 

4. Правете секс още веднъж. Съвсем естествено е след отдиха да сте заредени със желание за втори тур. Ако това е така, няма смисъл да се въздържате. Колкото повече секс правите, толкова по-щастливи ще сте и двамата.

 

 

5. Хапнете заедно. Много често хубавият секс отваря глада – яжте нещо леко и вкусно.

 

 

6. Ако си с е преборил със съня и времето е хубаво можеш да ѝ предложиш да се разходите заедно или пък може да се повозите с колата. Пуснете си яка музика и се радвайте на нощния град.

 

 

Чети и: За мъжете, обсебени от секса

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка