Колко време може мъжът без секс?

 

Как полът и възрастта на човек влияят върху мерака му

 

 

Ако сте влюбени или просто си имате гадже и се виждате толкова често, колкото ви се иска, браво! Вие сте щастливци. Има двойки, които често не могат да са заедно, било защото се налага да пътуват в командировка,  заради липса на терен или по някаква друга причина. Всъщност основанието не важно. Тук ще се спрем на друг момент – да установим колко време можете без секс.

 

 

Информацията е статистическа, но ще ви помогне да си планирате така времето, че да не се страхувате, че заради въздържането, половинката ви може да реши да кривне от пътя.

 

 

Фактите показват, че жените могат живеят без секс много по-дълго, отколкото мъжете. Дамите спокойно могат да изкарат до два месеца, без да го правят, а за господата максимумът е до 2 седмици. Когато мине повече време от това, става опасно. Той или тя, са застрашени от опасността да бъдат ръководени от хормоните си. А случи ли се това, сексът с някой друг, различен от постоянния партньор е напълно възможен.

 

 

 

 

Сексуалната активност на мъжете се мени в зависимост от възрастта. Когато е на 20, той е млад и с гореща кръв, хормоните напират бурно в него. Ако някое момиче се среща с такъв индивид, трябва да е готова за секс по всяко време и на всяко място.

 

 

Когато е на 30, за не го кариерата и семейството са на преден план. Той много по-рядко може да „зацикли” върху секса. Интимните занимания стават планирани и по график, рутинни и доста често скучни. В този етап от развитието си, двамата трябва да мислят повече за разнообразяването на секса.

 

 

Чети и: Факти за секса, които може и да не знаете

 

 

Когато премине 40-те, мъжът изпада в „кризата на средната възраст”. Тогава той започва да мисли повече за външния си вид и здравословното състояние. Точно по това време мъжът се превръща в чувствен и нежен любовник.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

i kolko vreme shte izdarji

ako jenati e chujbina za 6 meseca mojeli tq bes sex

Още G-Точка