Жената може да изпитва оргазъм и без секс

 

Британски учени откриха нов начин за достигане на върховна наслада

 

 

Вчера писахме по въпроса колко време могат да изкарат без секс двата пола. Учени установиха, че за жените "сухият период" може да продължи до два месеца. Днес ще прибавим още нещо любопитно към познанията ни за женската сексуалност. Освен, че могат да издържат по-дълго без секс, жените могат да достигнат до оргазъм и без съвкупление. Как?

 

 

Отговорът дават британски учени, на базата на мащабно изследване, в което участвали жени на възраст 35-40 години. Специалистите се натъкнали на много интересен факт – дамите могат да достигнат до оргазъм дори само със силата на мисълта. Просто трябва да включат въображението си. Така една жена, представяйки си близостта с любимия успява да достигне до момента на върховна наслада. В нейното съзнание, не е задължително да си представя сексуален акт с мъж, може да си мисли и само за романтична сцена с него.

 

 

 

 

Изследвайки зоните на мозъка, които се стимулират при подобни представи, учените забелязали, че се активират точно тези, които се възбуждат по време на секс, което обяснява способността на жената да достигне до оргазъм единствено с помощта на въображението си.

 

 

Чети и: Колко време може мъжът без секс?

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка