Идеалният мъж съществува

 

Образът му се мени с върастта на жената

 

 

Съществува ли идеалният мъж? Можем да отговорим положително на въпроса. А как изглежда? Тук вече няма еднозначен отговор. Образът му е в пряка зависимост от годините на жената. На всеки етап от живота си тя има различни цели и очаквания към партньора си. Експертите установили, че е най-трудно да бъде угодено на жените над 55 години. Те са най-придирчивите създания. При по-младите нещата са доста по-лесни.

 

 

Какъв е женският идеал за мъж през различните житейски етапи на жената?

 

 

Възраст 18-24. През този период момичето се вълнува много повече от опаковката, отколкото от съдържанието. Той трябва да има хубаво лице и фигура, трябва да изглежда добре. Младата жена задължително ще се допита за мнението на най-добрата си приятелка. Трябва да се убеди, че той е готин. 47% постъпват по точно този начин. Нужно е и още нещо- двамата да имат общи интереси.

 

 

Възраст 25-34 години. На този етап от живота си, жената вече е поела по стълбата на кариерата. Освен че обръща достатъчно внимание на професионалния си растеж, тя не е склонна много да се занимава с безперспективни флиртове. Тя търси мъж, с когото може да има сериозна връзка. Той трябва да е млад, образован и финансово осигурен. На този етап е от изключително значение добрата сексуална съвместимост. Именно на тази възраст, жените отдават най-голямо значение на доброто представяне на мъжа в леглото.

 

 

Чети и: Едно момиче от Ню Йорк

 

 

Възраст 35-44 години. На този етап от развитието си жената харесва мъже, които са по-големи от нея, поне с около 5 години. Важни са още маниерите на мъжа, емоционалната му дълбочина и чувството за стабилност в поведението.

 

 

Възраст 45-54. Тук жената залага на безопасността. Зрялата дама предпочита по-млади мъже с позитивна нагласа към живота.

 


Жените над 55 години вече бяха споменати. Трудно може да им се угоди, но не е невъзможно. Тя ще се впечатли най-много от чувството му за хумор и романтиката.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка